Evenementen

Regelmatig zijn wij te vinden op allerhande Middeleeuwse evenementen door heel Nederland en België. Dat is doorgaans in de periode april tot en met oktober. Daarnaast worden we ook regelmatig gevraagd om te figureren in musea, of om deel te nemen als figuranten in filmprojecten. Tenslotte komen we ook regelmatig op (basis)scholen om de geschiedenisles extra spannend te maken!

content_schoolbezoek

Waar kun je ons de eerstvolgende keer ontmoeten?


16 en 17 juni 2018 | Prehistorisch Dorp
In preHistorisch Dorp vind je een inspirerende omgeving vol met vakwerkhuizen en oerambachten, en leer je van alles over het alledaagse leven van vroeger. De Hospitaalridders komen er al jaren graag op bezoek om de bezoekers kennis te laten maken met de religieuze militaire Orde van St. Jan en de tijd van de Kruistochten!

Voor meer informatie ga je naar de website van het museum: www.prehistorischdorp.nl


7 en 8 juli 2018 | Historisch Festijn Vorden
Bij het Historisch Festijn Vorden draait alles om de brede geschiedenis. Het evenement biedt het publiek een echte tijdreis aan. Beginnend in de periode ver voor het begin van onze jaartelling en eindigend in de 20ste eeuw kunnen zij verschillende kampementen van Levende Geschiedenisgroepen uit binnen- en buitenland bezoeken.

Voor meer informatie ga je naar de website van het evenement: http://www.historischfestijn.nl/Op onze Facebookpagina houden wij je op de hoogte van onze activiteiten. Bezoek de Hospitaalridders en like onze pagina!