Evenementen

Regelmatig zijn wij te vinden op allerhande Middeleeuwse evenementen door heel Nederland en België. Dat is doorgaans in de periode april tot en met oktober. Daarnaast worden we ook regelmatig gevraagd om te figureren in musea, of om deel te nemen als figuranten in filmprojecten. Tenslotte komen we ook regelmatig op (basis)scholen om de geschiedenisles extra spannend te maken!

content_schoolbezoek

Waar kun je ons de eerstvolgende keer ontmoeten?


5 en 6 mei 2018 | Middeleeuws Festijn Cannenburch
Middeleeuws Festijn Cannenburch vindt plaats te Vaassen. Het kasteel en het kasteelpark keren terug naar de vervlogen tijden van de roemruchte Maarten van Rossum, de vermaarde en vermetele Gelderse veldheer! Dit alles op 5 en 6 mei 2018.

Voor meer informatie ga je naar de website van het evenement: http://www.middeleeuws-festijn.nl/locaties/cannenburch


19 en 20 mei 2018 | Quondam!
Op zaterdag 19 en zondag 20 mei 2018 kan het publiek tussen 11u en 18u zijn hartje ophalen in de Middeleeuwse sfeer. De hospitaalridders zijn er ook deze editie weer bij. Op Quondam zelf krijg je een programma zodat je zeker niets zal missen.

Voor meer informatie ga je naar de website van het evenement: http://www.quondam.be/


7 en 8 juli 2018 | Historisch Festijn Vorden
Bij het Historisch Festijn Vorden draait alles om de brede geschiedenis. Het evenement biedt het publiek een echte tijdreis aan. Beginnend in de periode ver voor het begin van onze jaartelling en eindigend in de 20ste eeuw kunnen zij verschillende kampementen van Levende Geschiedenisgroepen uit binnen- en buitenland bezoeken.

Voor meer informatie ga je naar de website van het evenement: http://www.historischfestijn.nl/Op onze Facebookpagina houden wij je op de hoogte van onze activiteiten. Bezoek de Hospitaalridders en like onze pagina!