Evenementen

Regelmatig zijn wij te vinden op allerhande Middeleeuwse evenementen door heel Nederland en België. Dat is doorgaans in de periode maart tot en met oktober. Daarnaast worden we ook regelmatig gevraagd om te figureren in musea, of om deel te nemen als figuranten in filmprojecten. Tenslotte komen we ook regelmatig op (basis)scholen om de geschiedenisles extra spannend te maken!

content_schoolbezoek

Waar kun je ons de eerstvolgende keer ontmoeten?28 en 29 maart | Openingsweekend PreHistorisch Dorp Eindhoven

Op 28 en 29 maart is het zover: het PreHistorisch Dorp opent wederom haar deuren en de Hospitaalridders zijn er traditioneel weer bij! Ook wij starten hiermee een nieuw en spannend seizoen, want de Hospitaalridders bestaan 10 jaar! Daarom nemen wat vrienden mee… binnenkort meer informatie!

EVENEMENT KOMT TE VERVALLEN!!
Helaas zijn de richtlijnen rondom de uitbraak van Corona aangescherpt en zien we ons genoodzaakt om het evenement in PreHistorisch Dorp te verplaatsen naar een latere datum. Het PreHistorisch Dorp zal de deuren ook op een later moment openen.

Hou onze Facebookpagina in de gaten voor de laatste informatie.


16 en 17 mei | Quondam!

Quondam is inmiddels een vaste waarde op de agenda van de Hospitaalridders. Een gezellig weekend vol spektakel laten we niet aan ons voorbij gaan! Voor iedereen wat wils tijdens dit groots Middeleeuws evenement!

Hou de website van het evenement in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste informatie: https://www.quondam.beOp onze Facebookpagina houden wij je op de hoogte van onze activiteiten. Bezoek de Hospitaalridders en like onze pagina!