Evenementen

Regelmatig zijn wij te vinden op allerhande Middeleeuwse evenementen door heel Nederland en België. Dat is doorgaans in de periode april tot en met oktober. Daarnaast worden we ook regelmatig gevraagd om te figureren in musea, of om deel te nemen als figuranten in filmprojecten. Tenslotte komen we ook regelmatig op (basis)scholen om de geschiedenisles extra spannend te maken!

content_schoolbezoek

Waar kun je ons de eerstvolgende keer ontmoeten?Maandag 22 april | Middeleeuws Festijn Baarlo
In 2019 bestaat Baarlo 800 jaar. In kader van dit jubileum vinden er komend jaar diverse activiteiten plaats in Baarlo. Cranenburgh Events is door Baarlo Leeft benaderd om op 22 april 2019 (Tweede Paasdag) Middeleeuwse sferen te brengen in het park voor de poorten van Kasteel D’ Erp in Baarlo. De Hospitaalridders zullen er ook hun kamp opslaan om bij te dragen aan deze dag!

De belegering en bestorming van kasteel d’Erp in 1473, door de Bourgondische troepen van Karel de Stoute, zal dan nagespeeld worden! Kom dat meebeleven!

Meer info op de evenenementenpagina van Cranenburgh:
Middeleeuws Festijn Baarlo18 en 19 mei | Quondam!
Op zaterdag 18 en zondag 19 mei 2019 kan het publiek tussen 11u en 18u zijn hartje ophalen in de Middeleeuwse sfeer. De hospitaalridders zijn er ook deze editie weer bij. Op Quondam zelf krijg je een programma zodat je zeker niets zal missen.

Voor meer informatie ga je naar de FB pagina: https://www.facebook.com/Quondam.be/
de website van het evenement: http://www.quondam.be/Op onze Facebookpagina houden wij je op de hoogte van onze activiteiten. Bezoek de Hospitaalridders en like onze pagina!